Wijnproeverij 20 April

Wijnproeverij 20 April

Zaterdag 20 April Johanneskerk Laren

Onze wijnproeverij zal dit voorjaar plaatsvinden op zaterdagmiddag 20 april tussen 14 en 17 uur in de Johanneskerk te Laren. Deelname aan de proeverij is gratis en aanmelding is niet nodig.

In de pdf-downloads vind je de uitnodigingwijnbestellijst en de wijnbeschrijvingen voor deze wijnactie. Ook als je niet kunt deelnemen aan wijnspijsdiner of proeverij, is het mogelijk om bij ons wijn te bestellen. Dat kan tot 21 april 12 uur via onze website www.kiwanisactie.nl of per mail aan info@kiwanisactie.nl.

Bestellen bij Kiwanis bespaart je een bezoek aan de winkel of bestellen bij een internetwinkel. Onze verkoopprijzen zijn gelijk aan de gangbare winkelprijzen, maar bij ons komt bijna 30% ten goede aan op kinderen gerichte goede doelen.

/imagecache/lg/uploads/2024/03/johanneskerk.jpg    /imagecache/lg/uploads/2024/03/wijnproeverts.jpg /imagecache/lg/uploads/2024/03/amsympontour.jpg

In het voorjaar van 2024 is dat dus Amsterdam Sinfonietta en IMC on Tour. 

/imagecache/lg/uploads/2024/03/wijnflessen.jpg

Na afloop van de proefrondgang kunnen de bezoekers de wijnen bestellen, wat steeds enthousiast wordt gedaan.


De gekochte wijnen worden in de regio door de Kiwanis-leden thuis bezorgd. Hoewel de verkoop nog niet is afgesloten hopen de Kiwanis dat er weer zo’n € 7.000 naar het goede doel kan gaan. 

Graag tot ziens op 9 en 20 april. Vanzelfsprekend zijn je partner en vrienden ook van harte welkom!


Locatie wijnproeverij:
Johanneskerk Laren, Naarderstraat 5 / Bij den Toren 2, 1251 JW Laren

Deel deze post